Autorizat ca şi agent al operatorului Uniunea Naţională a Barourilor din România (UNBR), „istoria” şi experienţa biroului nostru în domeniul Registrul National de Publicitate Mobiliara (RNPM), încep în toamna anului 2002, când, cu multa pasiune şi determinare, am început să promovăm către actualii noştri Clienţi şi Parteneri, valorile unui serviciu atât de specific.

Ne bucurăm în prezent de încrederea de a lucra cu noi, zi de zi, a unora dintre cele mai importante instituţii şi companii de pe piaţa serviciilor financiar - bancare din România.

Promptitudinea, seriozitatea şi inovatia ne-au caracterizat în toţi aceşti ani de activitate şi ne dorim să valorificăm împreună, în favoarea Dumneavoastră, avantajele unei colaborări cu biroul nostru:

- procedura simplă, flexibilă şi rapidă de înregistrare;
- suport şi asistenţă;
- consultanţa juridică aferentă.

Sperăm că, prin vizitarea site-ului nostru, veţi obţine informaţiile necesare care vă vor ajuta să vă formaţi o imagine de ansamblu asupra Registrului şi ce presupune înregistrarea unui Aviz de ipotecă.

Pentru parcurgerea împreună a paşilor necesari înregistrării sau pentru informaţii suplimentare vă stăm cu plăcere la dispoziţie.

Cu stimă,

Av. Adrian Ştirbu